Nov 172019
 
Una aturada del porter visitant Sastre que evitar un gol cantat pel públic.

La visita del cuer del grup el Juventud Constànica “C”, va representat la tercera victòria del nostre equip que el permet pujar dos llocs a la taula classificatòria.

El partit va ser disputat sobre tot a la primera part, debut a la igualtat en el marcador, per dos cops es va avençar l’Sporting i dos cops va veure com el Juventud Constància “C”, li empatava el partit, però als dos darrers minuts d’aquesta par M. Mulet va aconseguir dos gols per establir el 4-2 amb el qual va acabar la primera par.

A dotze minuts del final l’equip visitant va donar emoció al encontre, marcant un preocupant 4-3, al minut 41 Villalonga tornava a donar els dos gols de diferència marcant el que seria el darrer gol de partit per establir el definitiu 5-3.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal Atlètic “B”; Mulet, Mendez, Bauza, Villalonga, A. Fernandez, Lliteres, Morell, M. Mulet, C. Ferndandez, Olaran i Torres.

Juventud Constància “C”; Sastre, Olmo, De la Cruz, Cantero, Pons, Ruiz, Dieng, Obrador i Sastre.

Gols; 1-0 minut 2 M. Mulet, 1-1 minut 3 Pons, 2-1 minut 17 Torres, 2-2 minut 18 Pons, 3-2 minut 22 M. Mulet, 4-2 minut 24 M,. Mulet, 4-3 minut 36 Ruiz, 5-3 minut 41 Villalonga.

Àrbitre; Angel Ventura Fernandez.

Resultats i classificació Benjamins primer any grup D.