Mar 302015
 

BenjaminsC-Margaritense

Els Benjamins “C”, es jugaven el lideratge, reben el Margaritense, al qual no varen poder guanyar, ja que l’equip de Santa Margalida, va aconseguir empatar el partit. Els Benjamins “B“, varen perdre amb la seva visita al At. Marratxí.

L’equip dels Benjamins “C”, varen empatar 2-2, dins Son Caulelles, contra el Margaritense, amb aquest resultat, han perdut el lideratge de la classificació, que ha mantingut des de la primera jornada, ara a falta de cinc partits, es veu superar per l’Arenal “A”, per la diferència de gols, però l’Arenal té un partit menys. També es veu amenaçat per la tercera plaça, ja que El Pla na Tesa, amb dos partits menys es trobà a cinc punts.

L’Sporting, pareixia que havia encarrilat bé el partit, ja que la primera part va acabar amb el resultat de 2-0 a favor dels nostres, però a la segona l’equip de Santa Margalida, va aconseguir empatar el partit.

Els convocats per l’Sporting varen ser; Nuñez, Caceres, Medina, Diaz, Bauza, Creus, Torras, Colomina, Porras i Pacheco.

El Margaritense va jugar amb, Barcelo, Sanso, Llabres, Vives, Lopez, Zannouti, Suiyhi, Perello, Gamundi i Naranjo.

El marcador 1-0 minut 2 Colomina, 2-0 minut 21 Pachceo, 1-2 minut 29 Perello, 2-2 minut 32 Lopez.
BenjaminsB-AtBunyola

Els Benjamins “B“, varen perdre, amb un partit sense història dins Nova Cabana contra l’At. Marratxí “B” per 14-0.

Jugaren per l’Sporting; Teran, Ballester, Van Geerke, Amengual, Lopez, Gracia, Bouza, Calafat, Bosch i Ubeda.

Els convocats i que jugaren per part de l’At. Marratxí “B“, varen ser; Gester, Mas, Romero, Garcia, Kasasni, De Nitto, Romero, Martinez, Oliver, Marc Gester, Marchante i Ian Garcia.

Els catorze gols de l’equip de Sa Cabana, els varen marcar Ian Garcia (4), De Nitto (3), Marchante (2), Romero (2), Kasasni (2) i Martinez.

Resultats i classificació Benjamins “C”, grup G.

Resultats i classificació Benjamins “B”, grup F.