Gen 262015
 

BenjaminsA-BenjaminsB

Els Benjamins “C”, tenien un difícil partit, dins Son Caulelles, contra el segon classificat el Consell, el qual varen saber resoldre amb una àmplia victòria.

Els altres dos Benjamins “A” i el “B“, jugaven entre ells, actuant de visitant els Benjamins “A”, que es varen imposar per 1-15.

 

BenjaminsC-Consell (5)

La jugada del segon gol dels Benjamins “C”

Els dos Benjamins “A” i “B“, que militen al mateix grup, el “F“, jugaren entre ells, actuant com a local el “B“, varen guanyar els “A” per 1-15.

Pels Benjamins “B“, varen jugar, Teran, Mas, Ballester, Amengual, Ubeda, Lopez, Gracia, Bouza, Van Geerke, Bosch i Calafat.

Pels Benjamins “A”, jugaren; Ortiz, Pocovi, Creus, Salom, Mateu, Aguilar, Sirera, Coll, Cardona, Jaunarena i Sureda.

Els quinze gols dels Benjamins “A”, foren marcats per Sureda (3), Salom (2), Cardona (2), Sirera (2), Coll (2), Mateu (2), Creus i Jaunarena. El gol dels Benjamins “B” el va marcar en Gracia.

Els Benjamins “C”, jugaren contra el Consell, segon classificat, al qual es varen imposar per 3-0, amb aquest resultat, els nostres Benjamins “C”, continuen líders imbatuts, havent guanyat tots els partits, i amb set punts d’avantatge sobre el Consell, aquest amb un partit més.
Varen jugar per l’Sporting; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Cresu, Torras, Zamora, Colomina, Medina, Bauza i Pacheco.

Per part del Consell jugaran; Vargas, Wattara, Madroñero, Perez, Sastre, Estaras, Navarro, Alcolea, Amengual i Pujol.

Gols; 1-0 minut 4 Cresu, 2-0 minut 19 Pacheco, 3-0 minut 43 Torras.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.