Des 112015
 
BenjaminsC-Atrafal (3)

Partit entre els Benjamins C i l’Atlètic Rafal.

Els Benjamins C, que juguen la Copa Federació de primer any, grup A, reben dissabte, dins Son Caulelles, a partir de les dotze i mitja la Real de la Unión.

Darrer partit del seu grup i que encapçalen, una victòria del nostre equip, els permetria fer campions del grup, sense dependre dels resultats d’altres partits.

Partit entre els Benjamins  A i el Recreatiu Arenal

Partit entre els Benjamins A i el Recreatiu Arenal

Els Benjamins A, reben dissabte el matí el Palmanyola partit corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga del grup F, l’equip de Bunyola, només ha aconseguit un punt amb deu partits.

També i corresponent al mateix grup els Benjamins B, visiten l’Atlètic Es Liceu, dissabte a partir de les deu del matí, l’equip d’Es Pont d’Inca, ocupa la darrera plaça en zero punts.

Partit Benjamins D - Ferriolense.

Partit Benjamins D – Ferriolense.

 

 

 

Els Benjamins D, també acaben la seva participació a la Copa Federació de primer any, visitant el camp de Son Fuster per jugar amb el Recreatiu San Francisco, l’encontre que començarà a les nou i mitja, del matí, es totalment intranscendent per la classificació, ja que cap dels dos poden millorar la classificació actual.