Nov 032014
 

BenjaminsA-At.Liceu (3)

Bona jornada pels equips benjamins del club, el “A” va aconseguir empatar dins el camp del Bunyola, equip imbatut, el “B”, dissortadament es va veure superat per l’actual líder del seu grup, mentre que el “C”, guanyava i augmentava la diferència de punts amb el segon.

Els Benjamins “A”, varen empatar 0-0, dins Bunyola, contra el Bunyola C.F., equip, que havia guanyat fins ara tots els seus partits, el nostre equip ja dur tres partits consecutius fora perdre i ocupa la sisena posició.

Varen jugar per l’Sporting, Ortiz, Salom, Pocovi, Joan, Creus Mateu, Jaunarena, Sureda, Cardona, Aguilar, Sirera i Coll.

BenjaminsB-RºSonCaliu (2)

Els Benjamins “B”, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Recreatiu Son Caliu per 1-17, l’equip de Son Caliu, ha guanyat tots els seus partits per golejadas, i no havia encaixat cap gol, i en 4 partits ha marcat 57 gols.

Els jugadors que varen disputar el partit per part de l’Sporting foren, Teran, Mas, Ballester, Diaz, Mari, Amengual, Ubeda, Lopez, Gracia i Morgan.

El gol de l’Sporting el va marcar en Gracia.

BenjaminsC-Mariense (4)

Els Benjamins “C”, continuen en la seva trajectòria de comptar els partits per victòries, aquest dissabte s’imposaren al Maria La Salut, per 6-0, i continua com a líder del grup G, amb cinc punts d’avantatge sobre el segon el Consell.

Disputaren el partit, Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco, Colomina, Medina, Torras i Zamora.

Els sis gols de l’Sporting els varen marcar Bauza (4), Porras i Zamora.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F. 

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.