Nov 102014
 

BenjaminsA-RºSonCaliu (4)

Desprès d’aquesta jornada els Benjamins “C” continuen líder del seu grup, el “A” ja dur quatre jornades imbatut, i el “B”, l’únic que va perdre.

Els Benjamins “A”, varen guanyar, en el partit que fou ajornat, corresponent a la quarta jornada, es va imposar per 14-0 al cuer l’At. Son Caliu.

Els jugadors que varen participar en el partit foren, Ortiz, Pocovi, Salom, Mateu, Aguilar, Coll, Jaunarena, Sureda, Cardona, Joan Perello, Cresu i Sirera.

Els golejadors varen ser, Sureda (3), Pocovi (2), Aguilar (2), Mateu, Salom, Creus, Joan Perello, Cardona, Sirera i Coll.

Amb aquest resultat, el nostre equip se situa a la sisena posició amb deu punts.

BenjaminsB-RºSonCaliu
Els Benjamins “B”, amb la seva visita a Bunyola, varen perdre per 7-0 contra l’Atlètic Bunyola, essent la tercera derrota consecutiva, ara es troben només amb un punt.

Jugaran per l’Sporting, Teran, Mas, Ballester, Bosch, Mari, Amengual, Lopez, Var Geerke, Sevilla, Ubeda i Gracia.

BenjaminsC-Mariense (3)

Els Benjamins “C”, que juguen en el grup G, varen tornar a guanyar, i ja continuen amb la seva trajectòria, de partit jugat partit guanyar, sis de consecutives.

La visita a Santa Eugènia per jugar contra el Intrerpla, va acabar amb el resultat de 0-3 a favor de l’Sporting, i continuen encapçalat la classificació amb cinc punts sobre el segon.

Els jugadors que varen participar en el partit són, Nuñez, Porras, Diaz, Creus, Pacheco, Torras, Zamora, Colomina, Caceres, Medina i Bauza.

Els autors dels tres gols foren Bauza, Pacheco i Torras.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B”, grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.