Feb 162015
 

 

Ben jaminsC-PlatgesdeCanPicaort (2)

El grup “G” dels benjamins, continua liderat per l’Sporting “C”, amb vuit punts d’avantatge sobre el segon, els Benjamins “A” varen ajornar el seu partit de divendres i el “B” varen perdre dins Son Caulelles.

El partit entre els Benjamins “A” i l’At. Es Liceu, s’ha ajornat pel pròxim dia 25 a les vuit i quart del vespre dins la Nova Cabana.

BenjamisB

Els Benjamins “B“. que jugaven dins Son Caulelles, varen perdre contra l’At. Platges de Calvia, quart classificat per 0-9.

Els jugadors convocats i que varen jugar per part de l’Sporting són, Teran Ballester, Diaz, Van Geerke, Amengual, Ubeda, Lopez, Gracia, Bouza i Calafat.
Per part de l’Atl Platges de CalviaB“, varen participar en el partit en Homar, Calatayud, Lorenzo, Parra, Luque, Quero, Riudavets, Sanchiz, Bover, Avila i Botezatu.

Els gols de l’equip visitant foren marcats per, Parra (3), Calatayud )2, Luque (2), Avila i Sanchiz.

Els Benjamins “C” continuen en la seva dinàmica de guanyar partits, dissabte es varen imposar dins Son Caulelles al Platges de Can Picafort, equip que duia una ratxa de tres partits fora perdre.

Els jugadors convocats per l’Sporting i que varen jugar els seus quarts reglamentaris són, Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Cresu, Torras, Zamora, Medina i Pacheco.

Per part del Platges de Can Picafort, varen participar en el partit en, B. Plomer Imade, Bedoya, Soto, J. Plomer, Jeronimo, Fluxa, Gari, Serrano i Carrillo.

Així es va moure el marcador; 1-0 minut 5 Creus, 2-0 minut 15 Caceres, 2-1 minut 29 Fluxa, 3-1 minut 33 Bauxa i 4-1 minut 33 Zamora.

Resultats i classificació Benjamins “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.