Des 082014
 

BenjaminsA-At.Marratxi

Els Benjamins “C”, continuen imparables, el passat dissabte, varen tornar guanyar dins Can Picafort, els Benjamins “A”, aconseguien la seva segona victòria consecutiva, guanyant dins Son Caulelles, i el “B” tornar a perdre també dins Son Caulelles.

Victòria per 10-0 dels Benjamins “A”, dins Son Caulelles, contra el Penya Esportiva S’Arenal del PESA, amb aquest resultat l’Sporting es col·loca en la quinta posició.

L’alineació inicial de l’sporting va ser; Ortiz, Joan, Creus, Mateu, Sirera, Jaunarena, Sureda i Cardona, a la banqueta Salom i Aguilar.

Per part de la Penya Esportiva, varen jugar inicialment; Lorenzo, Riesco, Juiz, Pauer, Jimenez, Sanchez, Barcelo i Peppino. A la banqueta, Vega, Mesa i Orellana.

Els gols foren marcats per Sureda (4) minuts 11, 27 ,29 i 31 Creus (3), minuts 3, 10 i 46, Joan (2) minuts 43 i 50 i Salom minut 13.
BenjaminsB-AtMarratxi

Els Benjamins “B”, varen perdre el seu setè partit consecutiu, aquest pic, fou dins Son Caulelles, en un derbí que els va enfrontar al At. Liceu, el resultat final fou de 0-7. El nostre equip continua amb un sol punt a la classificació.

L’alineació de l’Sporting va ser; Teran, Mas, Massip, Ballester, Bosch, Amengual, Ubeda, Gracia i Van Geerke.

L’At. Liceu, va alinear inicialment; Riera, Perello, Carrasco, Gonzalez, Rey, Rullan, Ripoll i Perello, a la banqueta, Sanchez, Palma i Rodiguez.

Els gols foren marcats així 0-1 minut 2 Rulla, 0-2 minut 3 Rey, 0-3 minut 14 Perello, 0-4 minut 22 Rullan, 0-5 minut 34 Perello, 0-6 minut 34 Rey i el 0-7 definitiu minut 38 Gonzalez.
BenjaminsC-Juventudconstancia (5)

Els Benjamins “C” varen guanyar amb la seva visita a Can Picafort, per jugar contra el Joventut Can Picafort “B”, el resultat final fou de 0-4. Al mateix resultat en què acabar la primera part.

En la derrota del Pla de na Tesa, ara, el nostre equip continua líder imbatut del grup G, però amb set punts d’aventatje sobre el segon.

Alineació inicial de l’Sporting; Nuñez, Cacceres, Porras, Diaz, Bauza, Cresu, Pacheco i Zamora, a la banqueta en Medina.

Alienació Joventut Can Picafort; Martinez, Fornes, Llado, Granados, Perello, Canaves, Martin i Quito, a la banqueta disposats per jugar els seus corresponents quarts: Arias, Pitarch, Ly i Boujia.
Gols: 0-1 minut 4 Bauza, 0-2 minut 9 Pacheco, 0-3 minut 11 Zamora, i el 0-4 minut 16 Creus.

 Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.