Abr 152014
 

Marratxí-20140321-00058

BenjaminsA-AtPegurera (3)

Després que la setmana passada, els Benjamins “B”, perderen el lideratge. Aquesta el tornà a recuperar i a manca de cinc partits, tres equips estan separats només per tres punts, l’Sporting, l’Arenal “A” i l’Urbanitzacions “A”.

La victòria dels Benjamins “B”, juntament en la derrota de l’Arenal “A”, els permet tornar encapçalar la classificació, amb dos punts d’avantatge damunt l’equip de s’Arenal i tres sobre l’Urbanitzacions “A”, tots tres amb possibilitats de fer campions.
En el partit jugat en Son Caulelles els Benjamins “B”, es varen imposar al Ses Salines per 5-1, el partit es va jugar el divendres el vespre.

Jugaren per l’Sporting; Mari, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Oncala, Abad, Sanchez, Bestard Perotti.

Els cinc gols els marcaren, Ortega (2), Mari (2) i Ramirez.

Els Benjamins “A”, varen guanyar per 3-9 dins s’Arenal, al Recreatiu Arenal, i ha manca de quatre partits dur cinc punts d’avantatge sobre el tercer el Bunyola.

L’alineació presentada per l’Sporting fou; Juan, Llado, Villafuerte, Fernandez, Adelantado, Oncala, Franco, Coleto, Garcias, Zamora i Serra.

Varen marcar per l’Sporting; Coleto (5), Serra, Fernandez, Zamora i Llado.

Els Benjamins “C”, varen empatar dins Son Caulelles, 2-2, contra el At. Liceu.

Disputaren el partit, Antonio Chacon, Selles, Piza, Rodriguez, Hugo Chacon, Comamala, Bujosa, Alzamora, Varela, Barcelo, Lin i Bosch.

Els autors dels gols de l’Sporting varen ser Rodriguez i Hugo Chacon.

Els Benjamins “D”, que militen en el mateix grup que el “B”, varen empatar 2-2 dins Es Pla de na Tesa, i només els queden quatre partits per acabar la lliga.

L’Sporting va jugar amb, Fiol, Pocovi, Joan, Martinez, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Ballester, Creus, Massot i Sureda.

Els dos gols de l’Sporting foren marcats per Cardona en pròpia porta i Sureda.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classificació Benjamins “B” i “D” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.