Abr 022016
 

BenjaminsB-Valldemossaatlèctic (2)

 

El partit jugat ahir, divendres, entre l’Atlètic Marratxí i els Benjamins B, va acabar amb la derrota dels nostres representants per 6-4.

El partit va ser molt igualat, principalment els tres primers quarts, que varen acabar amb un ajustat 4-3. El primer a marcar va ser l’Sporting al minut 2, però abans d’acabar el primer quart l’Atlètic Marratxí, ja havia donat la volta al resultat amb dos gols, al segon quart i donada la igualtat del partit, només varen marcar un gol cada equip, acabant la primera part amb el resultat de 3-2.

Al tercer quart l’Sporting va marcar, novament, només comença la mateixa, per empatar el partit, i aquest resultat es va mantenir fins al minut 34, a dos del final del tercer quart, quan novament l’Atlètic Marratxí, desfeia la igualtat aconseguint el 4-3. En el darrer quart, l’equip local aconseguia dos gols consecutius que els donaven un avantatge de tres gols, pràcticament impossible de remuntar, a dos minuts del final l’Sporting va marcar el definitiu 6-4.

 

FITXA DEL PARTIT.

ATLÈTIC MARRATXÍ;  Medina, Carrasco, Alzamora, Balmiza,Ligero, Perxes, Alcalde i Burgos.

SUPLENTS; Amengual, Orell, Alcaraz i Felipe.

BENJAMINS B; Teran, Rossello, Barrera, Barcelo, Porquer, Giralt, Gracia i Calafat.

SUPLENTS; Ribas.

GOLS; 0-1 minut 2 Porquer, 1-1 minut 8 Ligero, 2-1 minut 11 Alzamora, 3-1 minut 18 Perxes, 3-2 minut 23 Gracia, 3-3 minut 26 Gracia, 4-3 minut 34 Burgos, 5-3 minut 37 Alcaraz, 6-3 minut 43 Burgos, 6-4 minut 44 Gracia.

ÀRBITRA; Alberto Juan Martinez Fernandez.

CAMP; Nova Cabana.