Feb 082016
 
BenjaminsB-RecreatiuArenalA (6)

El segon gol de l’Sporting marcat per Porquer

Els Benjamins B, que varen rebre el Recreatiu Arenal A, varen sofrir una dolorosa derrota, després d’igualar un 0-2, en contra, varen veure com a la darrera jugada del partit, encaixaven el gol que donava la victòria a l’equip visitant.

Partit que va tenir quatre minuts boigs, entre el minut 24 i 38, quan es varen marcar tres gols, un per part de l’equip visitant i dos per part de l’Sporting.

Al minut 19 el Recreatiu Arenal, s’avençava en el marcador, mitjançant el seu jugador Verdera, amb aquest resultat acabaria la primera part del parit.

Ja a la segona part, i al minut 34 Verdera, tornava a avençar a l’equip visitant amb un segon gol, que pareixia definitiu, però no va ser així, al minut 35 l’Sporting a través de Porquer col·locava l’1-2 en el marcador i tres minuts més tard, el mateix jugador aprofitant un rebuig del porter visitant establia l’empat 2-2.

El partit va continuar amb oportunitats per decantar el partit per part de l’Sporting, un travesso i altres ocasions fallides pels nostres jugadors, tot semblava que el partit acabaria amb empat, però una pilota bombejada, va agafar un afecta que es va introduir a la porteria del nostre equip, establint el 2-3 definitiu, sense temps per reaccionar, per part del nostre equip.

FITXA EL PARTIT.

BENJAMINS B; Teran Rosselló, Barcelo, Barrio, Porquer, Guiralt, Bouza i Calafat.

SUPLENTS; Van Geerke.

RECREATIU ARENAL “A”; Muñoz, Marcus, Barceló, Solmos, Galdeano, Ordoñez, Caceres i Rosa.

SUPLENTS; Almansa, Boscana, Mateos i Verdera.

GOLS; 0-1 minut 19 Verdera, 0-2 minut 34 Verdera, 1-2 minut 35 Porquer, 2-2 minut 38 Porquer, 2-3 minut 45 Caceres.

ÀRBITRA; Antonio Dasoy Gomez

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins “B” pobles grup F.