Mai 122014
 

BenjaminsB-CorbMari (2)

Després dels resultats de la jornada passada, l’equip dels Benjamins “B” que militen al grup “G”, poden aconseguir el campionat, depenen únicament d’ells a falta de dos partits.

Els Benjamins “A”, continuen la lluita per intentar aconseguir el segon lloc del grup “E”.

Els Benjamins “A” varen guanyar dins Son Caulelles a l’Esporles per 4-3, jugaren per l’Sporting; Juan, Llado, Villafuerte, Adelantado, Oncala, Alzamora, Franco, Coleto, Garcias i Serra.

Els gols de l’Sporting foren marcats per, Coleto (2), Lladó i Alzamora.

Important victòria dels Benjamins “B”, que varen guanyar dins Llucmajor a l’Espanya At,. per 0-3, i amb aquest resultat continuen al capdavant de la classificació amb dos punts d’avantatge sobre l’Arenal “A”.

Els jugadors que va desplaçar l’entrenador Juan Gazquez, per jugar aquest partit varen ser; Bestard, Mari, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Abad, Oncala, Sanchez, Ramirez i Perotti.

Varen marcar els tres gols de l’Sporting, Palmer (2) i Perotti.

Els Benjamins “C” que dirigeix en Marc Llinas, es varen imposar dins Esporles, a l’Esporles “B” per 0-12, i continuen la lluita per la quarta plaça del seu grup.

Varen jugar amb l’Sporting; Varela, A. Chacon, Selles, Rodriguez, Guasp, H. Chacon, Bosch, Alzamora, Piza, Lin i Bujosa.

Els autors dels dotze gols varen ser; H. Chacon (6), Guasp (3), Lin (2) i Rodriguez.

Els Benjamins “D”, varen perdre dins Son Caulelles, contra l’Espanya per 1-4, l’entrenador Juan C. Paresi, va disposar dels següents jugadors per disputar el partit; Fiol, Pocovi, Joan, Martinez, Mateu, Coll, Sirera, Sureda, Ballester, Creus, Ortiz, i Jaunarena.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classificació Benjamins “B” i “D” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.