Nov 212013
 

Els quatre Benjamins juguen dissabte al matí, l”A”, es desplaça a Paguera, el “B” rep dins Son Caulelles al Penya S’Arenal, el “C” rep el Recreatiu Arenal “B” i el “D” juga dins S’Arenal contra el Urbanitzacions.

Els Benjamins “A” que varen descansar la passada jornada, juguen dissabte horabaixa a les quatre i mitja conte el At. Paguera, equip que la passada jornada va guanyar el seu segon partit dins el Valldemossa At,. per 1-2, Antonio Riera Pujol, l’àrbitre del partit.

Els Benjamins “B” que ha guanyat tots els partits rep el Penya Esportiva S’Arenal, en el qual li duin un punt d’avantatge, la passada jornada va perdre el primer partit dins Casa Seva per 1-3 contra l’Arenal “A”, arbitrarà el partit Matias Torres Baeza, el partit començarà a dotze del migdia.

Els Benjamins “C” rep dins Son Caulelles i a partir de les onze del matí el Recreatiu Arenal “B”, que va descansar la passada jornada, els dos equips estan separats només per tres punts a favor del nostre club.

Els Benjamins “D” és desplaça a S’Arenal per jugar contra el Urbanitzacions “B”, els dos equips varen perdre la passada jornada i és troben empatats a la classificació en sis punts, el partit començarà a les onze del matí i l’àrbitre serà Julian Arce Avellano.