mar 142019
 

Benjamins B

Entre els partits, on hi ha qualque cosa en joc, cal destacar el de dissabte al matí entre el Poblense i els Benjamins B, que se jugarà a les deu del matí a Sa Pobla.

Una victòria dels nostre equip el col·locaria líder de la categoria cal destacar que els nostres Benjamins encara no han perdut cap partit a fora de casa.

Els altres partits del nostre club que també són interessants, són els dels Alevins A que juguen dins Son Caulelles, també dissabte a les 10,45 contra La Union, per intentar continuar al cap davant de la classificació d’una manera tranquil·la.

Els Cadets B reben el líder del seu grup el Mercat de Santa Catalina, una victòria els posaria a quatre punts del lideratge, el partit començarà a les 16,30 de dissabte.

Els Juvenils B visiten Montuïri per jugar contra Es Pla el dissabte horabaixa a les set del vespre, per intentar aconseguir la victòria i tenir esperances de mantenir la categoria.

Finalment els amateurs, juguem dissabte contra el Cardessar, líder de la Primera Regional, i en cas de victòria reduiria la seva diferència a quatre punts i depenent dels altres resultats l’Sporting podria quedar entre quatre i sis punts del líder.