Gen 202014
 

Tant els Benjamins “A” i el “B”, es varen imposar als seus respectius partits, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Campos, aquest continua la lluita per assolir el primer lloc de la classificació. Els Benjamins “C” varen perdre en la seva visita a Sóller.

Els Benjamins “A”, varen guanyar per 4-2 al Circulo Sollerense, i es mantenen a la segona posició de la classificació, a sis punts del primer.

Varen jugar per l’Sporting; Rodriguez, Juan, Llado, Villafuerte, Adelantado, Serra, Franco, Coleto, Garcias, Fernandez, Oncala i Alzamora.

Els gols foren marcats per Villafuerte (3) i Alzamora.

Els Benjamins “B”, es varen imposar en la seva visita a Campos al Aquarius, per 2-3, varen participar en el partit els nostres jugadors; Bestard, Mari, Ramis, Ramirez, Roibal, Perotti, Oncala, Abad, Cañellas, Ortega i Palmer.

Esl golejadors foren; Ortega (2) i Abad.

Amb aquest resultat el nostre equip continua a dos punts del primer.

L’equip del “C”, va perdre dins Sóller, contra el Sollerense D.S., per 5-4, els jugadors que varen jugar són: Varela, A. Chacon, Selles, Piza, Guasp, H. Chacon, Bujosa, Bosch, Barcelo, Rodriguez.

El nostre equip es va avençar amb un clar 0-3, amb gols marcats per H. Chacon, i després amb un 3-4 també marcat per H. Chacon, però va veure com des del minut 37 al 49, li era remuntat el partit.

amb aquest resultat es veu superar a la classificació per l’equip del Sollerense.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classificació Benjamins “B” i “D” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C”.