Feb 022015
 

BenjaminsA-AtMarratxiB (2)

Dels tres equips de Benjamins, únicament els representants del “A”, varen guanyar, el “B” va perdre dins Sa Nova Cabana, i el “C” varen sofrir la seva primera derrota de la temporada.

El doble enfrontament entre els Benjamins de l’Sporting i del At. Marratxí, va acabar amb una victòria per cada club.

Els Benjamins “A” varen guanyar dins Son Caulelles, al At. Marratxí “B“, per 4-1, i així varen aconseguir la tercera victòria consecutiva.

Varen jugar per l’Sporting; Ortiz, Cardona, Creus, Mateu, Sirera, Coll, Jaunarena i Sureda.

Segons l’acte no hi va haver reserves, per tant no hi va haver canvis.

L’At. Marratxí “B” va alinear d’inici; Gertens, Oliver, Romero, Kasasni, De Nitto, Romero, Garcia i Ramirez, al llarg del partit també varen jugar Marc Gertens i Marchante.

L’equip visitant es va avençar al minut en gol aconseguit per De Nitto, però els nostres varen remuntar el partit en gols de Mateu i Creus en dos gols cada un.
BenjaminsA-Benja minsB

 

Els Benjamins “B” que varen jugar contra l’At. Marratxí “A”, dins Sa Nova Cabana, varen perdre per 17-0, i ja són l’equip més golejat del grup “F“.

El vuit inicial de l’Sporting estava format per Bosch, Ballester, Teran, Amengual, Lopez, Gracia, Bouza i Calafat, durant el partit també varen participar-hi en Mas i Van Gerrken.

L’At. Marratxí “A”, va sortir amb el següent vuit inicial, Teising, Vidal, Serrano, Mateu, Giner, Castejon,Garcia i Corrales, també varen jugar en Carrillo i en Martorell.
Els desset gols de l’At. Marratxí, foren marcats per Mateu (7), Garcia (5), Vidal (2), Giner, Martorell i Catejon.
BenjaminsC-Juventudconstancia (2)

 

Els Benjamins “C”, que varen jugar dins Es Pla de na Tesa, varen perdre el primer partit de la temporada per 2-1, contra l’equip local, malgrat aquest resultat, continuen com a líders destacats del grup “G”, amb cinc punts d’avantatge sobre el segon, precisament el Pla de na Tesa i set sobre el tercer el Consell.

Varen jugar, inicialment per part de l’Sporting; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco i Zamora, també varen intervenir en el partit els jugadors Medina, Torras i Colomina.

El vuit inicial del Pla de na Tesa, va ser, Rubi, Perello, Perelli, Company, Canals, Calventos, Berenguer i Ribas, també jugar en De la Fuente.

L’equip local s’ha va avnaçar amb un 2-0, gols marcats en el minuts 13 i 40 per Ribas i De La Fuente, l’Sporting va acursa diferències en el minut 45 mitjançant en Torras.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B”  grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.