Nov 042013
 

Benjamins "D", dues victòries consecutives

La visita dels Benjamins “A” al camp del Platges de Calvià, va significar la primera derrota de l’equip, els Benjamins “B” varen descansar i el “D”, varen aconseguir la segona victòria de la temporada, mentre que el “C”, també guanyava dins Son Caulelles.

Els Benjamins “A”, varen perdre el primer partit de la temporada contra el Platges de Calvià, equip, que amb aquesta victòria, continua imbatut i es col·loca en la segona posició.

Els jugadors que varen participar en el partit fórem; Llado,Villafuerte, Fernandez, Adelantado, Oncala, Serra, Franco, Coleto, Garcia i Juan.

Els gols del Sporting foren marcats per; 2-1 minut 25 Llado, 2-2 minut 27 Fernandez, 3-3 Coleto minut 35, i 4-4 Coleto minut 45.

Els Benjamins “B”, varen descansar, mentre que el “D”, que juga al mateix grup va aconseguir la segona victòria consecutiv per 2-3 dins el camp de l’Espanya de Llucmajor.

I aquest són els jugadors que varen jugar: Pocovi, Joan, Martinez, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Coll, Fiol, Ballester, Creus i Sureda.

Els gols del Sporting foren marcat per; 0-1 Mateu minut 3, 0-2 Sirera minut 6 i 0-3 Sureda minut 17.

Els Benjamins “C”, es varen imposar dins Son Caulelles per 9-0 al Son Caliu i continuen als llocs capdavanters de la classificació.

Varen jugar per l’Sporting: Varela, Selles, Barcelo, Piza, Rodriguez, Guasp, Lin, Comamala, A.Chacon, H. Chacon i Bujosa.

Els nou gols del Sporting els varen marcar: H. Chacon (3) Rodriguez (2), Bujosa (2), Comamala (1), Guasp (1).

Resultats i Classificació Benjamins “A” grup “E”.

Resultats i Classificació Benjamins “B” i “D” grup “G”.

Resultats i Clssifiació Benjamins “C” grup “F”.