Feb 192015
 

BenjaminsA-At.Liceu (3)

 

El partit ajornat de la jornada setzena, entre els Benjamins “A” i l’Agora Portals, que es va jugar ahir al vespre, va acabar amb la derrota del nostre equip per 1-7.

L’equip visitant va ser molt superior els nostres representants, confirmant la seva trajectòria en aquesta lliga, que encara no ha perdut cap punt, la primera part va acabar amb el resultat de 0-2 i al minut de començar la segona l’Sporting va marcar l’1-2 que va donar certes esperança d’aconseguit qualque punt.
Els jugadors convocats per jugar els dos quarts reglamentaris per part de l’Sporting foren; Ortiz, Cardona, Torras, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Sureda, Pocovi, i Joan.

L’equip de l’Agorà Portals, va presentar els següents jugadors, Cardell, Rodriguez, Bueno, Gomez, Planas, Martin, Pons, Andrews, Bagur i Vega, que també varen jugar els reglamentaris dos quarts.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 5 Andrews, 0-2 minut 24 Andrews, 1-2 minut 25 Mateu, 1-3 minut 35 Andrews, 1-4 minut 37 Andrews, 1-5 minut 44 Gomez, 1-6 minut 46 Pons, 1-7 minut 48 Bueno.

Amb aquest resultat el nostre equip ocupa la sisena plaça amb 28 punts, a l’espera de jugar el partit ajornat de la passada jornada, contra l’At. Es Liceu, per tant d’intentar superar el Bunyola Club de Futbol que te un punt més i empatat a 31 punts amb el quart classificat.