Feb 282016
 

BenjaminaA-At.Liceu

 

Després de la victòria el passat dimarts, contra Es Liceu, per 0-11 i la victòria d’aquest divendres dins Son Caulelles per 8-0, els Benjamins A, mantenen la diferència de punts al capdavant de la classificació.

Els Benjamins “A”, varen rebre el passat divendres, el quart classificat el Bunyola C. F, equip que havia guanyat els tres darrers partits, però res va poder fer davant els nostres jugadors, si bé va aguantar el primer quart sense encaixar cap gol, però al segon quart, entre els minuts 17 i 24, l’Sporting va marcar tres gols, que varen deixar un resultat de 3-0 al final de la primera part.

A la segona la superioritat del nostre equip va ser total, marcant cinc gols més, que varen deixar el marcador amb un clar i rotund 8-0, continuen l’Sporting una setmana més sense perdre cap partit, i és l’únic imbatut del seu grup.

FITXA TÈCNICA.

BENJAMINS A; Riera, Alonso, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Torras i Aguilar.

SUPLENTS; Pacheco,.

BUNYOLA CLUB DE FUTBOL; Ferrer, Bujosa, Asbhy, Tejada, J. Tudela, Ll. Tudela, Garcia i Orell.

SUPLENTS; Crespi.

GOLS; 1-0 Pacheco minut 16, 2-0 Bauza minut 17, 3-0 Pacheco minut 24, 4-0 Torras minut 32, 5-0 Torras minut 36, 6-0 Pachceo minut 38, 7-0 Aguilar minut 40, 8-0 Bauza minut 46.

ÀRBITRA; Josep Maria Ramis Varela.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins pobles grup F.