Mar 092015
 

BenjaminsA-Atc.Bunyola (3)

Els equips dels Benjamins, “A” i “C”, mantenen les seves respectives posicions, després de guanyar el passat dissabte els seus respectius partits, mentre que el “B” va perdre contra el segon classificat.

Els Benjamins “A”, varen guanyar per 5-3 al Bunyola C.F., equip que els darrers minuts va posar emoció al partit, quan va posar un preocupant 4-3 a pocs, minuts, del final.

L’Sporting, es va avençar amb un clar 4-0, per l’equip de Bunyola, amb només sis minuts va marcar tres gols, fins que els nostres al darrer minut varen aconseguir el definitiu 5-3, i així sumar tres punts més.

Els jugadors convocats per l’Sporting, varen ser; Ortiz, Cardona, Joan, Creus, Mateu, Aguilar, Jaunarena, Sureda, Pocovi i Sirera.

El Bunyola F.C. es va presentar amb els següents jugadors; Fresno, Canedo, Josep Suau, Alabarce, Quetglas, Cernuda, Andreu Suau, Esteve, Rafel Suau i Cabrera.

Gols: 1-0 minut 3 Joan, 2-0 minut 7 Creus, 3-0 minut 9 Creus, 4-0 minut 20 Creus,4-1 minut 34 Cernuda, 4-2 minut 39 Cernuda, 4-3 minut 40 Cernuda, 5-3 minut 47 Sureda.
BenjaminsA-RºSonCaliu (3)

 

Els Benjamins “B“, varen perdre dins el camp del segon classificat el Recreatiu Son Caliu per 19-0.

Els convocats per part de l’Sporting per jugar el parti varen ser, Bosch, Mas, Ballester, Amengual, Gracia, Bouza, Calafat, Van Geerke, Mar, Teran i Ubeda.

Per part del recreatiu Son Caliu, els jugadors que varen jugar foren, Cakir, Bohmer, Perez, Alemany, Juarez, Ruiz, Guerrero, Mengual, Fernandez, Hernandez, Iribarren i Pendry.

Els gols del Recreatiu foren marcats per Alemany (4), Pendry (3), Ruiz (2), Juarez (2), Hernandez (2), Bohmer, Mengual, Iribarrem, Fernandez, Guerrero i el jugador de l’Sporting Lopez en própia porta.
BenjaminsC-Consell (3)

Els Benjamins “C”, varen guanyar dins Maria de la Salut, per 1-8, i continuen encapçalat la classificació amb 7 punts d’avantatge sobre el segon el Pla de na Tesa.

Els jugadors de l’Sporting que varen jugar són; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Zamora, Colomina, Pacheco, Torras i Medina.

Per part del Maria de la Salut, disputaren el partit en, Bergas, Morado, Ferrio, Bisquerra, Joan Ferrio, Mestre, Mendoza, Serra, Orejuela, Manzao i Cladera.

Els vuit gols de l’Sporting foren marcats per Caceres (2), Pacheco (2), Creus, Torras, Bauza i Zamora. El gol del Maria de la Salut el va marcar en Mendoza.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.