Mai 212017
 
BenjaminsA-MallorcaB (1)

La primera ocasió de l’Sporting contra el Mallorca B

Els Benjamins A de primera regional, varen guanyar divendres horabaixa dins Son Caulelles, al Mallorca “B” per 3-1.

El partit dirigit per Mario Marin Moreno, els equips varen presentar els següents jugadors;

SPORTING SANT MARÇAL;  Rodriguez, Mas, Oncala, Porquer, Roibal, Lopez, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, P. Terrones, Gimenez i Sanchez.

MALLORCA “B”; Silva Dvaz ,Echevariia, Porcel,Amaya, Magan, Lazaro, Yordanov, Quiros, Fresneda, Ortega i Sbert.

Va ser un bon partit jugat per part dels dos equips, al minut nou l’Sporting aconseguia l’1-0, no es va fer esperar la reacció de l’equip visitant que al minut 19 marcava el gol de l’empat 1-1, per quatre minuts més tar a un d’acabar la primera part, novament l’Sporting es col·locava per davant en el marcador, acabant la primera part amb el resultat de 2-1.
La segona part va ser igual que la primera bon futbol per part dels dos equips, el Mallorca cercava empatar i l’Sporting augmentar la diferència i almanco igualar el gol averat-ge, i al minut 49 l’Sporting va aconseguir el seu tercer gol, que posava el definitiu 3-1 i deixava el gol averat-ge igualat, però la diferència de gols entre fets i encaixat és favorable al nostre equip en cas d’empat a punts.

Amb aquest resultat l’Sporting és cinquè i te la plaça assegurada, per tant, haurà, realitzat una gran campanya dins la primera divisió grup B.

Resultats i classificació Benjamins A primera regional grup B.