Gen 252016
 
BenjaminsA-ESplanatesa (4)

Partit Benjamins A – Es Pla de na Tesa

 

Darrer partit de la primera volta i els Benjamins A, rebien l’Atlètic Marratxí, que eren els quarts classificats, el nostre equip es va imposar amb un clar 7-1, reforçant el seu lideratge del grup H.

Els Benjamins A, després d’haver empatat en el primer partit de lliga, dins S’Arenal, compte les seves actuacions per victòries, hi ha acabat la primera volta només havent cedit aquest empat, i encapçalant la classificació en quatre punts d’avantatge damunt el segon classificat El Pla de na Tesa.

Molt aviat va marcar l’Sporting al minut 5, el resultat d’1-0 es va mantenir fins a les acaballes del segon quart quan l’Sporting va aconseguir el seu segon gol, resultat amb el qual acabaria la primera part.

En el tercer quart l’Sporting va aconseguir tres gols més, mentre que l’Atlètic Marratxí, aconseguia l’únic gol que marcaria, aquest tercer quart, va acabar amb el resultat de 5-1.

En el darrer quart, l’Sporting va augmentar el seu avantatge, establint el definitiu 7-1.

FITXA DEL PARTIT.

BENJAMINS A; Riera, Pacheco, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Muñoz i Torras.

SUPLENTS; Aguilar i Sastre.

ATÈTIC MARRATXÍ; Amengual, Orell, Buirgos Punina, Balmiza, Alcaraz, Perxes i Alcalde.

SUPLENTS; Albero i Felipe.

GOLS; 1-0 minut 5 Creus, 2-0 minut 20 Torras, 3-0 minut 27 Bauza, 4-0 minut 33 Muñoz, 4-1 minut 34 Punina, 5-1 minut 35 Muñoz, 6-1 minut 42 Sastre, 7-1 minut 46 Aguilar.

ÀRBITRA; Mario Marin Moreno.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins A, grup F pobles.