Gen 122016
 
Partit Benjamins A - Pla de na Tesa.

Partit Benjamins A – Pla de na Tesa.

 

Els Benjamins A, que rebien el segon classificat el Pla de na Tersa, varen aconseguir  una gran victòria per 7-2, i es consoliden al capdavant de la classificació.

El partit entre l’Sporting i el Pla de na Tesa, estava en joc el primer lloc de la classificació,  i amb la victòria del nostre representant, aquest ha agafat quatre punts al segon classificat.

El primer quart, va ser molt igualat, en tres minuts es varen marcar tres gols, dos l’Sporting i un el Pla de na Tesa, pocs minuts abans del final de la primera part l’Sporting aconseguia el tercer gol, i amb el resultat de 3-1 va acabar la primera part.

A la segona part varen assistir al recital golejador de Marc Bauza, que només en tres minuts va aconseguir tres gols, per arredonir la seva actuació amb un gran gol al minut 48 que significava el 7-2 definitiu.

 

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Riera, Muñoz, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco,  i Torras.

SUPLENTS; Aguilar.

PLA DE NA TESA; Ginard, Martin, Gonzalez, A.Ginard, Lomas, Vela, Montiel i Coll.

SUPLENTS; Sastre, Castell i Cazorla.

GOLS; 1-0 minut 8 Pacheco,  2-0 minut 9 Creus, 2-1 minut 11 Lomas, 3-1 minut 20 Aguilar, 4-1 minut 35 Bauza, 5-1 minut 36 Bauza, 6-1 minut 39 Bauza, 6-2 minut 42 Sastre, 7-2 minut 48 Bauza.

ÀRBITRA; Adan Rivas Piñeiro.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins A, grup F.