Set 132018
 

SportingB-Esporles B (3)

Els dos equips amateurs del club, el de tercera regional i el de segona regional, juguen a distint dia, un el fa demà, els de tercera regional i l’altre diumenge horabaixa dins Son Caulelles.

Els amateurs de Primera Regional, reben diumenge a partir de les set del vespre dins Son Caulelles, el Baleares Sin Fronteres, partit que serà dirigit per Miquel Pujol Salard, ajudant a les bandes per Adrian Corbelle Hellin i Martin Palmer Juan, els dos equips només han guanyat un partit dels tres jugats fins ara, l’equip de Palma va guanyar a la primera jornada, a casa seva, al’Olimpic de Felanitx, per 4-0, i els dos darrers partits ha perdut, el darrer la passada jornada dins casa seva per 3-4 conte el C. D. Consell, mentre que el nostre després de dues derrotes consecutives la passada jornada va guanyar dins Santa Ponsa per 2-3.

L’equip de tercera regional, cercarà, després de dues derrotes consecutives, aconseguir qualque punt amb la seva visita al Molinar, per jugar contra el Rotlet-Molinar “B“, que ha guanyat un partit i la passada jornada va descansar, el partit començarà dissabte dins el camp del Molinar a les nou del vespre i serà dirigit per Francisco Rendon Caeiro.