Mai 302016
 
Sporting-PilareslaSoledad (2)

La gran ocasió de l’Sporting del primer temps, la pilota va pegar al pal.

Darrer partit de la temporada, dins Son Caulelles, de l’equip de Primera Regional, on els nostres varen haver de remuntar un 0-2 al Pilares la Soledad.

Abans que marques l’equip visitant, l’Sporting ja havia tengut ocasions per avançar-se en el marcador, la primera un pal que va fer als primers minuts de partit. L’equip visitant va marca el primer gol a la seva primera ocasió, i al minut 45 va aconseguir el 0-2, després de transformar un penal, senyalat per l’àrbitre, i amb aquest resultat va acabar la primera part.

A la segona, dos gols entre els minuts 47 i 48 de Guerrero, varen empatar el partit, 2-2, a partir d’aquí i amb l’expulsió del jugador visitant Bestard al minut 58, l’Sporting. Va aprofitar aquesta circumstància per marcar dos gols més i establir el 4-2 definitiu.

Ara l’Sporting ocupa la sisena posició amb opcions d’aconseguir la cinquena plaça.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Lopez,. Zanoguera, Mas, Pino, Perez, Guerrero, Rogel, Gutierrez i D. Llomaprt.

CANVIS; Minut 45 Enrtre R. Llompart per D. Llompart, minut 75 Sanahuja per Zanoguera, minut 77 Balaguer per Rogel, minut 83 Maura per Perez.

PILARES LA SOLEDAD; Genovart, Sanchez, Bestard, Campo, Perez, SourHami, Palmer, Costa, Garcia, Exposito i Gonzalez.

CANVIS; Minut 59 Entre Florencia per Gonzalez, minut 66 Gilabert per Costa, minut 69 Andujar per Sourhami.

GOLS; 0-1 mnut 16 Costa, 0-2 minut 45 Palmer de penal, 1-2 minut 47 Guerrero, 2-2 minut 48 Guerrero, 3-2 minut 60 Perez, 4-2 minut 73 Perez.

ÀRBITRA; Andres Julian Arce Arellano, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Guiterrez, i als jugador del Pilares La Soledad, Garcia, Perez i Palmer, i targeta vermella al jugador del Pilares La Soledad Bestard.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació amateurs Primera Regional.