Abr 182016
 
Sporting-Independiente (7)

Partit Sporting-Independiente de la primera volta.

La visita, el passat dissabte dels amateurs de primera regional al camp de líder de la categoria, el Independiente,  va acabar amb la derrota del nostre equip per 2-1.

Amb aquesta derrota, l’Sporting queda a cinc punts de la segona i tercera plaça, que ocupen el Xilvar i el Sant Jordi.

El partit va començar molt bé, pels nostres colors, ja que al minut 22 l’Sporting aconseguia avençar-se en el marcador, gràcies a un gol marcat per Santiago, però l’alegria va durar poc, sis minuts més tard l’Independiente empatava el partit mitjançant un penal transformar per Plomer, i amb el resultat d’empat 1-1, va acabar la primera part.

A la segona, l’Sporting va mantenir les esperances d’aconseguir, almenys un punt, que varen desaparèixer, quan només faltaven 4 minuts per acabar el partit, i el jugador de l’Independiente Moranta, marcava el gol que deixava els tres punts al Camp Redó.

FITXA DEL PARTIT.

INDEPENDIENTE DEL CAMP REDÓ; Palomo, Carmona, Bautista, D. Sanchez, Moranta, Moyer, Plomer, Cañellas, Llamas, Moreno i J. Sanchez.

CANVIS; minut 46 Entre Marin per Lllama i Richardson per Bautista, minut 58 Domninguez per Carmona, minut 78 Perez per D. Sanchez.

SPORTING; Humet, Russo, Mas, R. Llompart, Zanoguera, Sanahuja, Santiago, Guerrero, Pino, Gutierrez i B. Llompart.

CANVIS; Minut 58 entre Martinez per Mas, minut 72 Rogel per B. Llompart, minut 82 Balaguer per Guerrero, minut 89 Lopez per Gutierrez.

GOLS; 0-1 minut 22 Santiago, 1-1 minut 28 Plomer de penal, 2-1 minut 86 Moranta.

ÀRBITRA; Bernat Oliver Piriz, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Independiente, Sanchez, Bautista, Moyer, Richardson, Marin, Plomer i Moyer. I els jugador de l’Sporting Russo, Santiago, Zanoguera, R. Lompart i Balaguer.

CAMP; Antòniana.

Resultats i classificació amateurs primera regional.