Mar 282017
 

Spòrting-S'Horta (5)

 

La inesperada derrota dels amateurs dins Consell, equip que havia perdut els tres darrers partits, ha fet que els nostres representants passessin de la quarta a la sisena posició.

Després de set partits fora perdre l’Sporting de Primera Regional, fou derrotat en la seva visita al C. D. Consell, per 3-1, equip que havia perdut els tres darrers partits.

Durant la primera part cap dels dos equips varen tenir clares ocasions de marcar. i això va fer concloure els primers quaranta-cinc minuts, tal com havia començat, és a dir empat 0-0.

A la segona part el parit va continuar com a la primera sense cap ocasió clara ni domini d’un equip sobre l’altra, al minut 69 Ahmed va marcar el 0-1, que donat el vist fins aleshores pareixia que seria el resultat definitiu, però nova ser així, al minut 80 i arran d’un fora de joc assenyalat per ”àrbitra, fou molt protestat pels nostres jugadors i foren expulsats el jugador Ventura per doble groga i l’entrenador Pep Mulet amb vermella, directa, l’Sporting va quedar en deu jugadors, cosa que va saber aprofitar l’equip local per marcar dos gols als darrers minuts de joc i endur-se’n la victòria.

FITXA DEL PARTIT.

C. D. CONSELL;  Molina, Covas, Casasnovas, Mendez, Perello, Bergas, Bauza, Nadal, Garcia, Busquets i Ferrer.

CANVIS; Al minut 49 Entre Jimenez per Bergas i al minut 62 Villalonga per Garcia.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Mas, Lozano, Font, Moreno, Sanchez, Pino, Guerrero, Bassa i Gutierrez.

CANVIS; Minut 46 entre Ahmed per Mas i Martinez per Lozano, minut 74 Ven tura per Bassa.

GOLS; 0-1 minut 69 Ahmed, 1-1 minut 78 Jimenez, 2-1 minut 87 Jimenez, 3-1 minut 89 Fuster.

ÀRBITRA; Jordi Verdera Escandell, ajudat  a les bandes per Adrian Català Hidalgo i per Laura Juan Gimeno, va ensenyar targeta groga al jugador del Consell, Villalonga i als jugadors de l’Sporting Russo, Guerrero, Ventura (dues), Moreno, Pino, Font i targeta vermella directa a Gutierrez i a l’entrenador Pep Mulet.

CAMP; Municipal de Consell.

Resultats i classificació amateurs primera regional.