Gen 232017
 

sporting-santjordi-1

 

Els amateurs de primera regional, varen perdre dissabte, dins el camp del Sant Jordi per 2-0.

La visita al segon classificat el Sant Jordi, va acabar amb la segona derrota consecutiva dels nostres amateur, amb aquest resultat, quedà a sis punts del tercer classificat, i ara ocupa la cinquena posició amb igualtats de punts amb el quart i sisè.

El Sant Jordi va marcar al seu primer gol al minut 19 quan el jugador Real, va transformar un penal xiulat per l’àrbitra penal protestat pels nostres jugadors i l’entrenador, dos dels quals varen veure la targeta groga, mentre que l’entrenador fou expulsat,  amb aquest resultat d’1-0 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, l’Sporting va intentar contrarestar el gol, però no va poder, al minut 75 i per l’expulsió del jugador Stoyanof l’Sporting va quedar amb deu jugadors, i quan semblava que el partit acabaria amb el resultat d’1-0, el Sant Jordi al darrer minut va aconseguir el segon gol.

ALINEACIONS.

SANT JORDI; Gost, Gelabert, P Mas, Comas, M. Mas, Tous, Llinas, J. Mas, Palmer, Real, i Yusti.

CANVIS; Minut 63 entre Pujol per J. Mas, minut 82 Alba per Llinas, minut 90 Adrover per Palmer.

SPORTING; Humet, Martinez, Stoyanof, Font, Mas, Sanchez, Lozano, Guerrero, Snahuja, Guiterrez i Gori.

CANVIS; Minut 62 Entre Orfila per Gori i minut 90 Miranda per Mas.

GOLS; 1-0 minut 19 Real de Penal, 2-0 minut 90 Pujol.

ÀRBITRA; Alejandro Murillo Yustos, ajudat a les bandes per Anais Balduz Portillo i Jordi Moll Lopez.

TARGETES; Groga als jugadors del Sant Jordi, Real, Palmer i Mas i al jugadors de l’Sporting, Stoyanof (2), Martinez, Gutierrez i Lozano, vermella la jugador Stoyanof de l’Sorting per dues grogues