Abr 102017
 
Sporting-Bunyola (2)

Partit Sporting – Bunyola de la Primera volta.

 

Tercera derrota consecutiva dels amateurs de Primera Regional que passen de la quarta posició a la setena, a deu punts del tercer i a vuit del Pla de na Tesa.

La visita al Bunyola C. de F., va acabar amb la derrota per 3-0 dels amateurs, que significa la tercera consecutiva, que el fa davallar vàries posicions a la classificació.

La primera part va ser igualada i pareixia que acabaria amb el resultat inicial d’empat 0-0, però al minut 40 el Bunyola aconseguia el seu primer gol, acabant els primers 45 minuts amb el resultat d’1-0.

No fa ser fins que faltaven tretze minuts per acabar el partit que una jugada desgraciada de Gutierrez, que va introduir el baló a la seva pròpia porteria donant un avantatge de dos gols a l’equip bunyolí, al cap de tres minuts, el 80, el Bunyola va marcar el tercer gol que liquidava el partit.

 

FITXA DEL PARTIT

 

BUNYOLA  C. DE F.; Campins, Burguera, Carrasco, Lopez, M. Campins, Castell, Ametller, Martorell, Cabot, Paou i Cañellas.

CANVIS; Minut 26 entre Cirer per  Ametller, minut 56 Barcelo per Palou, minut 64 Calero per Carrasco.

SPORTING SANT MARÇAL; Crespo, Russo, Martinez, Lozano, Mas, Ahmed, Moreno, Guerrero, Pino, Gutierrez i Gori.

CANVIS; Minut 79 Humet per Mas.

GOLS; 1-0 minut 40 Cabot, 2-0 minut 77 Gutierrez en pròpia porta, 3-0 minut 80 Cañellas.

ÀRBITRA; Alan Nahuel Girela Gomez, ajudat a les bandes per Daniel Plana Pino i Bartolomé Abraham Llull., va ensenyar tarfgeta groga als jugadors del Bunyola,  Ametller, Burguera, Palou, Enri, Barcelo i Cañellas, i als jugadors de l’Sporting Pino, Martinez, Guerrero i Moreno

CAMP; Miquel Bestard (bunyola).

Resultats i classificació Primera Regional.