Des 022015
 
Sporting-Artà (2)

El triplet arbitral

 

 

L’Sporting de Primera regional va empatar 0-0, dins Son Caulelles, contra l’Artà, equip que ocupa la dissetena posició a la classificació.

L’anècdota del partit, fou que que primera vegada, la triple arbitral estava formada per un equip femení, que el varen fer molt bé.

Sporting-Artà (8)

 

 

 

L’Sporting continua, essent un equip que perd molt de punts dins Son Caulelles, el que guanya a fora, i perd a dins, dels set partits jugats a Pòrtol, només ha guanyat a dos, empatat a quatre i perdut un, mentre que fora de Son Caulelles, ha aconseguit tres victòries.

El partit fou una demostració que les defenses dels dos equips es varen imposar a les respectives davanteres, la millor ocasió, la va tenir l’Sporting a mitjans de la primera part, quan en un contra atac, tres davanters del nostre equip es varen plantar davant la porteria de l’Artà, però no varen saber resoldrà la situació, i el porter visitant va impedir, el que hagués pogut ser el primer gol del partit.

FITXA DEL PARTIT. 

SPORTING; 13) Sartorio, 2) Mas, 3) Lopez, 4) R. Llompart, 5) Caicedo, 6) Zanoguera, 7) Guerrero, 8) Sanahuja, 9) D. Llompart, 10) Rogel, 11) Ventura.

CANVIS; Minut 46 (16) Perez per Guerrero, minut 55 (15) Balaguer per Ventura,  minut 79 (12) Lozano per Mas.

ARTÀ; 1) Domingo, 2)Ferrer, 7) Torreblanca, 8) Molero, 9) Crespo, 10) Santos, 14) Rocha, 17) Coll, 18) Molina, 22) Garau, 23) Solis.

CANVIS; minut 54 (21) Ayala per Coll, minut 88 (4) Sureda per Ferrer, minut 89 (19) Bajo per Torreblanca.

ÀRBITRA; El trio arbitral per primer cop a Son Caulelles, va estar format per dones, l’àrbitra principal fou Joana Maria Vidal Garcias, ajudant pels liniers Laura De La Fuente Alia i Amy Peñalver Pearce.

Va ensenyar targetes grogues als jugadors de l’Sporting, Mas, Balaguer i Zanoguera, i per part de l’Artà, la varen veure els jugadors, Coll, Torreblanca i Garau.

Resultats i classificació Primera Regional.