Oct 212016
 

sporting-santjordi-4

 

Quart partit dels amateurs de primera regional i nova derrota, aquest cop contra l’Establiments per 1-3, dels dotze punts disputats dins Son Caulelles, el nostre equip, només n’ha guanyat dos.

En el partit jugat ahir el vespre, ui que corresponia a la vuitena jornada, la gent i després de guanyar dins Son Oliva, els aficionats, esperaven la primera alegria dins el nostre camp, però no va ser possible i l’Sporting va perdre un nou partit dins Son Caulelles.

Abans d’acabar la primera part l’equip visitant ja dominava amb un clar 0-2, que posava les coses cap amunt a l’Sporting, al cap de sis minuts de la represa l’Sporting mitjançant el jugador Sanchez, aconseguia reduir la diferència col·locant al marcador un esperançador 1-2, per intentar la remuntada, deu minuts més tard l’Establiments va transformar un penal i va posar l’1-3, que sentenciava definitivament el partit.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Crespo, Russo, Lozano, Stoyanof, Martin, Moreno, Sanchez, Ahmed, Bassa, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Minut 45 Entre Martinez per Lozano, minut 52 Vigo per Stoyanof, i Miranda per Moreno, minut  69 Mas per Martin, minut 72 Ventura per Gutiererz.

ESTBLIMENTS; Lopez, Lliteres, Perez, Jimenez, Ramis, Vaquer, Ferrer, Morey, Nieto, Torreblanca i Pablos.

CANVIS; Minut 52 entre Chanla per Nieto, minut 61 Alvarez per Jimenez, minut 75 Socias per Pablo, minut  83 Balaguer per Vaquer.

GOLS; 0-1 minut 7  Pablos, 0-2 minut 41 Pablos, 1-2 minut 51 Sanchez, 1-3 minut 61 Chanla de penal.

ÀRBITRA; Alejandro Murillo Yustos, ajudant pels liniers, Gaspar Josep Sastre Sabater i Javier Alemany Romero.

Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga, Moreno, Martin, Gutierrez i Ahmed. I pr part del Establiments, Ramis i Jimenez.

Resultats i classificació de la jornada novena de la Primera Regional.

 

 

 

a novena de Primera Regional.