Abr 162018
 

Sporting-Planatesa (1)_opt

El partit entre els amateurs de l’Sporting i Es Pla de na Tesa, va acabar amb la victòria dels nostres colors per un ajustat 1-0.

El Pla de na Tesa, defensava el seu lideratge, mentre que el nostre equip lluitava per la part mitjana de la classificació.

El partit no va ser gaire bo, poques ocasions clares de gol, tant per un com per l’altra i l’únic que donava emoció era el resultat, es va arribar al final dels primers quaranta-cinc minuts amb el resultat inicial d’empatat 0-0.

Sporting-Planatesa (4)_opt
La segona part va ser semblant a la primera, i des del primer moment es veia que el partit acabaria amb el resultat inicial o que l’equip que aconseguís marcat se’n duria els tres punts, i aquest va ser l’Sporting al minut 65 quan Urquizas va aconseguir el primer gol de l’Sporting i únic del partit.

Els darrers vint-i-cinc minuts varen tenir el mateix desenvolupament que el partit, poques ocasions clares de gols per part dels dos equips, arribant al minut 90 amb la mínima diferència de l’Sporting d’1-0, el qual se’n dugué els tres punts i el derbi.

Fitxa del partit.

Resultats i classificació primera regional