Nov 202018
 

SportingB-SantaMaria (2)

 

Els amateurs de primera regional, varen aconseguir els tres punts amb la seva visita a Consell, on s’imposaren per 1-4.

Bon partit de l’equip amateur, que va haver de remuntar un 1-0, el minut 14 l’equip local va aconseguir avançar-se en el marcador, va reaccionar ràpidament l’Sporting i només en deu minuts, i abans d’arribar al descans ja havia remuntat amb dos gols, que varen posar l’1-2 amb el qual acabaven els primers quaranta-cinc minuts.

Al cap de deu minuts de la represa del partit, un penal a favor de l’Sporting i transformat per Guerrero, va significar l’1-3, el va intentar el Consell, però la nostra defensa sempre va ser superior a la seva davantera, al minut 88 un, auto, gol de l’equip local, establia el definitiu 1-4.

Amb aquest resultat l’Sporting es col·loca a la tercera posició de la classificació.

CONSELL, 1 SPORTING SANT MARÇAL, 4

CONSELL; Cerda, Busquets,  M. Blas, Arana, Llabres, Perello,  P Blas, Bauza, Nadal, Fuster i Barcelo.

CANVIS; Minut 48 Torres per Barcelo, minut 55 Ocanto per  P. Blas, minut 65 Busuioc per M. Blas i Matas per Fuster.

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel, Russo, Martinez, Nuñez, Lozano, Moreno, Orfila, Bassa, Ramirez Guerrero i Gutierrez.

CANVIS; Minut 70 Alvarez per Bassa, minut 80 A. Gutierrez per Ramirez, minut 84 Lopez per Lozano i minut 88 Planas per L. Gutierrez.

GOLS; 1-0 Blas minut 14, 1-1 Orfila minut 35, 1-2 Guerrero minut 45, 1-3 Guerrero de penal minut 55, 1-4 Busquets en pròpia porta.

ÀRBITRA; Lluis Balle Reus, ajudat a les bandes per Kelly Eguasa i Sergio Balle Reus, va ensenyar targeta groga als jugadors del Consell Blas, Perello i Nadal i de l’Sporting Guerrero i Lluis Gutierrez.

Resultats i classificació amateurs A, primera regional.