Gen 182016
 

Sporting-Artà (7)

 

Després de cinc jornades, sense aconseguir els tres punts, ahir diumenge els amateurs varen guanyar en el darrer partit de la primera volta al Santa Ponsa.

La victòria era necessària, ja que a les darreres jornades, els equips del darrere havien retallat de manera considerable la diferència de punts i ens aproximaven perillosament a les zones baixes de la classificació.

Des del primer minut l’Sporting va agafar les rendes del partit, malgrat que la primera ocasió clara fou pel Santa Ponça, que Humet va evitar el gol amb una gran estirada.

El primer gol el va marcar Rogel al minut 33, en pentinar una centrada de l’esquerra, amb el resultat d’1-0 va acabar la primera part.

A la segona al minut 48 Guerrero ampliava la diferència en el marcador, i al 76 Zanoguera, aconseguia el 3-0 que tancava el partit, malgrat que als tres darrers minuts es torna a moure el marcador, primer fou D. Llompart al minut 87 que aconseguí el 4-0 i al minut 89 el jugador visitant Santos aconseguia el gol de l’honor.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Quetglas, Zanoguera, Sanahuja, Pino, Perez, Guerrero, Rogel, Gutierrez i Martinez.

CANVIS; minut 71 Entre D. Llompart per Guerrero, minut 72 Balaguer per Rogel, minut 78 Mas per Zanoguera.

SANTA PONSA; Lechuga, El Boutabi, Bosch, A. Gibert,, Abarca, Risco, Velasco, Perez, Santos T. Gibert i Martinez.

CANVIS; Minut 58 Entre Simonet per Bosch i al minut 77 Perez per Martinez.

GOLS; 1-0 minut 33 Rogel, 2-0 minut 48 Guerrero, 3-0 minut 76 Zanoguera, 4-0 minut 87 D.Llompart 4-1 minut 89 Santos.

ÀRBITRA; Alberto Luis Perez Galmes, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting; Quertglas, Guerrero, Sanahujam Zanoguera, Rogel i Mas i als jugadors del Santa Ponsa; T. Gibert, Martinez i Santos.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Primera Regional.