Nov 192017
 

 

Partit Sporting - Valldemossa At.

Els amateurs de primera regional han aconseguit sumar tres punts molt importants, al guanyar al cuer el Valldemossa Atlètic per 2-0.

El partit no ha estat bo i si hem de destacar res, és la victòria aconseguida, una primera part molt travada per part dels dos equips sense crear ocasions clares de gol ni un ni altres, acabant amb el resultat inicial d’empat 0-0.

A la segona ha canviat el panorama i l’Sporting ha jugat un poc millor, mentre que l’equip del Valldemossa mantenia els seus homes a la defensiva esperant un contra atac per sorprendre a l’equip local.

El partit tenia tots els números per acabar amb el resultat inicial, però al minut 81Leon, ha aprofitat una gran jugada per l’esquerra i després de driblar un defensor a marcar el primer gol, la sentència ha arribat al minut 89, quan novament Leon, ha aprofitat una cessió de la defensa del Valldemossa Atlètic al seu porter per robar-li el baló i aconseguir el definitiu 2-0.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL;  Humet, Russo, Martinez, Llompart, Lozano, Moreno, Leon, Bassa, Urquizas, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Minut 64 entre Guerrero per Bassa, minut 67 Sastre per Rogel.

VALLDEMOSSA ATLÈTIC; Simo, Sintes, Vadell, Hidaldo, Almeda, Capone, Mora, Oliver, Fernandez, Crespi i Camargo.

CANVIS; Minut 57 Entre Morey per Crespi, minut 76 Hortal per Oliver i minut 85 Redondo per Vadell.

GOLS; 1-0 minut 81 Leon, 2-0 minut 89 Leon.

ÀRBITRA; Adrian Catala Hidalgo, ajudat a les bandes per Guillem Ginard Sanchez i Adrian Corbelle Huelin. L’àrbitra ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting Leon i Russo i als jugadors del Valldemossa Atlètic Vadell, Oliver, Hidaldo, Simo i Mora.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació amateurs primera regional.