Feb 082015
 
Sporting-SonFerrer

L’alineació inicial d’avui

 

L’Sporting  de Primera Regional, ha guanyat al Son Ferrer, per 4-0 i ha superat el gol average directa, ja que a la primera volta va perdre per 3-1.

El partit sa posat de cara molt aviat a l’Sporting, ja que en el minut 1, en Serra aconseguia l’1-0, el que seria el primer dels seus tres gols, al minut 42 el mateix Serra, feia el 2-0, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A la segona, ja en el minut 68, l’Sporting aconseguiria el 3-0 mitjançant un penal, transformar per Llorente, i un minut després Serra, marcava el seu tercer gol i significava el 4-0 definitiu.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Cerda, Cifre, Ribera, Sancho, Russo, Ventura, Labandera, Fernandez, Oviedo, Morey i Serra.

Durant el partit l’Sporting va fer els següents canvis, al minut 61 Lorente per Labandera, minut 68 Balaguer per Oviedo, minut 77 El Boutabi per Fernandez, minut 78 Rodriguez per Cifre i Lozano per Ribera.
L’alineació del Son Ferrer, fou; Muntaner, Jeronimo, Caliz, Rubert, Delgado, Rodriguez, Peralta, Jeronimo, Llompart, Bolinches i Alba.

Aquest són els canvis del Son Ferrer, al minut 46 Aguilar per Peralta, i al minut 86 Delgado per Caliz.

L’arbitra, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting, Labandera i per part del Son Ferrer han vist la targeta groga en Bolinches i Jeronimo.

Resultats i classificació Primera Regional