Feb 202017
 
Sporting-SantaPonsa (1)

Sporting-Santa Ponça de la primera volta.

 

Igual que a la primera volta, el parit entre l’Sporting i l’equip de la Santa Ponça, va acabar amb el resultat d’empat, aquest resultat fa que el nostre equip quedi a set punts de la tercera plaça.

El partit no podia començar millor per l’Sporting, amb una primera part, totalment dominada tant en joc com en gols, el primer gol del partit el va marcar Guerrero al minut 27, per augmentar l’avantatge de l’equip de Marratxí, al minut 41 amb el segon gol visitant, amb el resultat de 0-2, varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.
Al cap de quatre minuts de la represa l’equip de Santa Ponça, marcava el seu primer gol deixant el marcador amb un 1-2, que donava emoció al partit, debut a què dos nostres defenses Rogel i Ahmed, ja duien una targeta groga de la primera part, cosa que els coartava amb la seva llibertat de defensa, al minut 61 un exjugador de l’Sporting El Boutabi, marcava el gol de la igualada i sis minuts més tard es tornava a avançar l’Sporting amb el 2-3 mitjançant en Gutierrez, per ser Alemany del Santa Ponça que a onze minuts del final va aconseguir el definitiu empat, 3-3. L’Sporting va acabar amb deu jugador per l’expulsió Bassa al minut 80, per vermella directa.

FITXA DEL PARTIT.

SANTA PONÇA.- Andreu, Nadal, Abarca, Gibert, Moran, Bautista, Velasco, Lucena, Casabon, Bouza i Gibert.

CANVIS; Minut 56 Entre El Boutabi per Nadal, minut 63 Moya per Bautista i minut 76 Alemany per Gibert.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Ahmed, Rogel, Mas, Sanahuja, Sanchez, Bassa, Guerrero, Moreno i Gutiererz.

CANVIS; Minut 63 Entre Font per Bassa, minut  64 Vigo per Ahmed, minut 65 Pino per Mas, minut 86 Ventura per Moreno.

GOLS; 0-1 minut 27 Guerrero, 0-2 minut 41 Sanchez, 1-2 minut 49 Gibert. 2-2 minut 61 El Boutabi, 2-3 minut 75 Gutierrez, 3-3 minut 79 Alemany.

ÀRBITRA; Jose Francisco Pino Salas, ajudat a les bandes per Antoni Perez Salom i Alejandro Martinez Grimaldo, va ensenyar targetes grogues al jugador del Santa Ponça Lucena i als jugador de l’Sporting, Sanchez, Rogel, Ahmed, Russo, Gutierrez i vermella directa al minut 80 a Bassa.

CAMP; Santa Ponça.

Resultats i classificació Amateurs primera regional.