Nov 102013
 

En un partit accidentat sobre tot el darrer minut, l’Sporting va aconseguir empatar amb el Llubí, el partit va està aturar durant 35 minuts per la lesió del jugador visitant Miquel Guardiola Mulet al minut 89, va haver de ser evacuat amb ambulància.

La tragèdia va envoltar Son Caulelles, en una jugada totalment fortuïta, el jugador visitant Miquel Guardiola Mulet, va rebre una balonada i de retruc es va pegar al coll, quedant totalment commocionat., era el minut 89 i la jugada del penal a favor de l’Sporting, va haver de ser atès al mig del camp i es va demanar la presència d’una ambulància, la qual va evacuar fora de perill el jugador. Esperam que ben aviat pugui tornar a jugar amb el seu equip i que es restableixi totalment.

L’alineació que ha presentat l’Sporting ha estat la següent: Cerda, Amador, Serra, J. Serra, Russo, Pons, Jose Serra, Morales, Crespi, Gonzalez i Ribera.ç

Substitucions; minut 46 Zanoguera per Gonzalez, minut 58 Pozuelo per Morales, minut 76 Labandera per Ribera, minut 82 Galindo per Russo i Gallego per Juan Serra.

Varen veure la tarja groga Juan Serra, Sureda, Amador, Labandera i Zanoguera.

L’arbitr,va expulsar el nostre Delegat Sion Llabres.

Els gols foren marcats per minut 30 1-1 Juan Serra, minut 38 2-2 Crespi i el 3-3 definitiu Pons de penal al minut 89, l’arbitr ja tocar la final tot d’una sense treure del centre, degut a què el partit, com hem dit abans va estar aturar 35 minuts, quan ja que s’havia compleix el temps.

Resultats i classificacio Primera Regional.