mar 042019
 

Spsorting-Arenal (2)

Contra l’equip de l’Arenal, els amateurs de primera regional varen jugar un dels pitjors partits d’aquesta temporada dins Son Caulelles, el millor va ser la suma dels tres punts.

La visita del Arenal que ocupa una de les darreres places i que a la primera  volta ja vas ser derrotat per 1-5, la victòria no va ser gens fàcil, tant un com els altres varen defraudar als aficionats, pràcticament ni una sola ocasió de gol per part de cap dels dos equips, i molt de balons trets per les defenses de qualsevol manera, poques jugades trenades se varen poder veure, la primera part va acabar amb el resultat inicial, 0-0.

Quan els aficionats, donat el mal partit donaven per bo l’empat al minut 76 va arribar el gol local, que els permetia sumar els tres punts i continuar a cinc punts del líder.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Persuttati, Russo, Cores, Moreno, Lozano,  Urquizas, Pino, Orfila, Guerrero, Rogel i Ramirez.

CANVIS; Minut 55 entre Martinez per Cores i Delgado per Orfila, minut 80  Gutierrez per Ramirez i minut 88 Lopez per Rogel.

U. D. ARENAL; Ramis, Soler, Millan, Riutort, Aguilo, Gonzalez, Bolivar, Garcia, Niang, Akichouh i Vieira.

CANVIS; Minut 78 entre Pesen per Millan i Nadal per Gonzalez.

GOLS; 1-0 minut 76 Guerrero.

ÀRBITRA; Lluis Pico Coll, ajudant a les bandes per Kevin Josue Mero Villafuerte i Francisco Rendon Caeiro, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Pino i al de l’Arenal Niang.

Resultats i classificació Amateurs Primera Regional.