Set 102018
 

Sporting-Porreres (2)

La visita al Santa Ponsa, va acabar amb la primera victòria del nostre equips i suma els tres primers punts el resultat final va ser de 2-3.

L’Sporting es va avençar amb un 0-2 abans d’acabar la primera part, gràcies als gols aconseguits per Alvarez i Ramirez, amb una diferència de set minuts, i amb aquest resultat varen acabar els primers 45 minuts.

Al cap de dos minuts de la represa Guerrero aconseguia el 0-3, que semblava decidir el partit, però els fantasmes del partit jugat dins Son Caulelles, contra el Porreres, on l’Sporting veia com li remuntaven un 3-0, varen aparèixer a la segona part, al minut 51 el Santa Ponsa, establia l’1-3 i al 70 un inquietant i amenaçador 2-3, finalment l’Sporting va poder mantenir el seu avantatge i endur-se els tres punts i aconseguir la primera victòria d’aquesta lliga.

SANTA PONSA, 2 SPORTING SANT MARÇAL, 3

SANTA PONSA; Bisquerra, Nadal (Peralta), Rodriguez, (Nanko), Abarca, Ferragut, Muñoz, Segovia (Gibert), Guisado (Espinsa), Alemany, Casabon i Galisteo.

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel, Russo (Delgado), Martinez, Nuñez, B. Delgado, Moreno, (Lopez), Alvarez, Bassa (Orfila), Ramirez, Guerrero i Guiterrez.

GOLS; 0-1 minut 23 Alvarez, 0-2 minut 30 Ramirez, 0-3 minut 47 Guerrero, 1-3 minut 51 Alemany, 2-3 minut 70 Abarca.

ÀRBITRA; Moises Muñoz Mendoza, ajudat a les bandes per Antoni Perez Salom i Yago Corbelle Huelin, va ensenyar targeta groga als jugadors del Santa Ponsa, Guisado, Ferragut i Peralta i als jugadors de l’sporting Russo, Guiterrez, Muntaner, Moreno i Guerrero.

Resultats i classificació primera regional.