Set 172017
 
Una de les ocasions de l'Sporting  a la primera part.

Una de les ocasions de l’Sporting a la primera part.

 

En aquest començament de lliga de la primera regional, els amateurs ja sumen tres derrotes i un sol empat, aquest diumenge ha estat l’Arenal que s’ha dut els tres punts, s’ha imposat per 1-2.

L’Sporting ha fet una bona primera part, ha pressionat i atacat més que l’equip visitant al minut 15 s’hagués pogut avençar en el marcador però el tir des de fora de l’àrea del nostre jugador Mas ha estat rebutjat pel pal dret, l’Sporting ha continuat atacant, hi ha tengut altres ocasions a les tretes de corner, però a cap d’elles ha aconseguit fer gol, acabant la primera part amb el resultat inicial de 0-0.

Inic d'un atac a la primera part.

Inic d’un atac a la primera part.

A la segona part, ha continuat el domini de l’Sporting i al minut 58 Garcia de tir creuat marcava el primer gol que posava amb avantatge al nostre equip, al minut 63 una errada del nostre equip ha donat peu a un ràpid contraatac de l’Arenal, aturant el porter el primer tir, el seu rebuig anat a peus del jugador Puerta que ha marcat, res han pogut fer els dos defenses que cobrien la porteria. A partir d’aquest moment el partit ha entrat en una fase de domini altern, i es veia clarament que l’equip que aconseguís marcat guanyaria.

I així ha estat un altre contraatac de l’equip visitant per la dreta de la nostra defensa, al minut 81 ha acabat amb un magnífic centre al punt de penal que ha rematat d’un cop de cap el jugador visitant Ebebe, batent el nostre porter, que res ha pogut fer davant la força del cop de cap i la col·locació de la pilota, l’Sporting ha intentat empatar, però el partit ha entrat en una fase de faltes contínues, i el nostre equip ha acabat amb deu jugadors per l’expulsió de Lozano al minut 85 per doble amonestació.

Amb aquesta derrota l’Sporting queda a la dessetena posició amb un sol punt.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Morales, Russo, Lopez, Moreno, Lozano, Mas, Garcia, Leon, Pino, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Al minut 58 entre Urquizas per Moreno al minut  81 Sastre per Mas.

ARENAL; Ramis, Soler, Comas, Gallego, Puerto, Acevedo,Simo, Calahorro, Vichm, Peset i Ebebe.

CANVIS; Al minut 56 entre Riutort per Acevedo, al minut 64 Aguilo per Vich i al minut 89 Pol per Calahorra.

GOLS; 1-0 minut 58 Garcia, 1-1 minut 63 Puerto 1-2 minut 81 Ebebe.

ÀRBITRA; Jordi Verdera Escadell, ajudat a les bandes per Miquel Pujol Salar i Carlos Rodriguez Quintero, ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting, Lozano, Leon, Russo i Urquijas i vermella a Lozano per doble groga han vista la targeta groga per part de l’Arenal, Peset i Comas.

Resultats i classificació amateurs primera regional.