Nov 262019
 

El derbi entre l’Atlètic Marratxí i els amateurs B de tercera regional, va acabar amb el resultat d’empat 2-2.

El partit jugat dins Sa Nova Cabana, va ser molt entretingut donat així com va anar el marcador, principalment a la segona part.

Al minut 29 l’Sporting marcava el 0-1, resultat amb el qual acabaria la primera part, al cap de sis minuts de la represa l’Atlètic Marratx´´i empatava el partit 1-1, i vuit més tard tornava a avençar-se amb el 1-2 el nostre equip, quant mancava un quart d’hora per acabar l’Atlètic Marratxí va aconseguir el seu segon gol que va posar el definitiu 2-2 en el marcador.

Amb aquest resultat els amateurs B duen tres partits consecutius fora perdre, i s’han col·locat a la novena posició a només sis punts del quart classificat.

Fitxa del Partit.

Atlètic Marratxí;Jimenez, Maturano, Crespi, Garrido, Parra, Quetglas, Duran, Diaz, Gallardo, Villena i Vilaplana.

Canvis; Minut 46 entre Homar, per Maturano, Franco per Vilaplana, Lopez per Duran i Prez per Diaz, minut 52 Navarro per Quetglas.

Sporting Sant Marçal “B”; Munar, Perello, Hernandez, Catala, Galindo, Gonzalez, Ruiz, Ramirez, Serra, Riera i J. R. Cañellas.

Canvis; minut 46 entre Argibay per Gonzalez, minut 64 Cuevas per Catala, minut 65 Ferrer per Ruiz, minut 71 Villalonga per Riera i minut 75 Ruiz per J. R, Cañellas.

Gols; 0-1 minut 29 Galindo de penal, 1-1 minut 51 Parra de penal, 1-2 minut 59 Ramirez, 2-2 minut 75 Garrido.

Àrbitre; Diego Granda Nava, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Atlètic Marratxí, Garrido, Parra, Perez i Navarro i del Sporting Villalonga.

Resultats i classificació Amateurs B tercera regional grup A.