feb 192019
 

SportingB-SonFerrer (4)

Bon partit dels Amateurs de tercera regional, varen aconseguir empatar dins Son Caulelles contra el l’Sporting Son Ferrer, cinquè classificat.

Després d’empatar la passada jornada dins Sa Pobla, contra el sisè classificat, aquest jornada han aconseguit empatat contra el cinquè en un partit on han estat superiors a l’equip visitant, i en el qual a un minut d’acabar la primera part l’Sporting a marcat el primer gol, per establir l’1-0 resultat amb el qual acabarien els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona ha continuat la igualada en el joc entre els dos equip, i no ha estat fins a la manca de desset minuts que l’equip visitant ha aconseguit empatar el partit i  posar el definitiu 1-1 en el marcador.

L’Sporting continua cuer del grup, però ha esta només a un sol punt del San Roque, en els darrers set partits ha aconseguit sumar 8 punts, més que en tota la temporada.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Morales, Perello, Ordoñez,  M. Puerto, Quintero, Galindo, D. Puerto, Ruiz, Cosin, Lobay i Cañellas.

CANVIS; Minut 45 entre Sanchez per Galindo, minut 69 P. Cañellas per Ordoñez, minut 72 Rodriguez per D,. Puerto, minut 78 Jjarsma per Quintero i minut 83 Mulet per Cañellas.

SPORTING SON FERRER “A”;  Muntaner, Lambea, Mora, Fiteni, Joyce, Smith, Almeda, Serra, Prieto, Martinez i Endrino.

CANVIS; Minut 4 Entre Tedeschi per Fiteni, Villanueva per Mora, Leonardo per Prieto, minut 65 Crook per Smith i minut 70 Sevilla per Serra.

GOLS; 1-0 Minut 44 Puerto, 1-1 minut 73 Villanueva.

ÀRBITRA; Carlos Gomez Martinez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Perello i Josep Cañellas, i als jugadors del Son Ferrer, Serra i Joyce.

Resultats i classificació amateurs tercera regional