Nov 112019
 

En un bon partit, en el qual va haver de remuntar un 0-1, els amateurs B de tercera regional varen derrotar al Porto Cristo, que duia nou jornades sense perdre.

Els nostres amateurs varen saber estar a l’altura del partit, des de el començament, varen intentar plantar cara a l’equip visitant, la primera part va acabar amb el resultat inicial de 0-0.

A la segona part, el Porto Cristo, es va avençar en el marcador al minut 61, un minut extraordinari del nostres jugadors, minut 85 al 86, varen capgirar el resultat en dos gols, el primer de Català i el segon de Argibay, davant l’alegria dels aficionats, que varen gaudir del partit, i pogueren assistir a la victòria contra el que era tercer classificat de la taula classificatòria.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal “B”; Sanchez, Perello, Argibay, Gonzalez, Cuevas, Ruiz, Serra, Lobag, Riera, Munar i J.R. CAñellas.

Canvis; Minut 46 Entre Català per Munar, minut 50 Hernandez per Lobay, minut 63 Ruiz per Riera, minut 71 Galindo per Cuevas, minut 75 Ramirez per J.R. Cañellas.

Porto Cristo; Alcazar, Romero, Guiterrez, Guerrero, Duran, Jaen Ferrera, Broncano, Garcia, Amer i Torres.

Canvis; Minut 46 Entre Bonilla per Guerrero.

Gols; 0-1 minut 61 Amer, 1-1 minut 85 Català, 2-1 minut 86 Argibay.

Àrbitre; Maria Cristina Colomar Baeza, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Ramirez, i als jugadors del Porto Cristo, Broncano, Torres, Jaen i Duran.

Resultats i classificació amateurs tercera regional grup A.