jun 032019
 
WhatsApp Image 2019-06-02 at 18.02.28

L’onze inicial de l’Sporting

La visita a Es Pla de na Tesa, per jugar contra l’equip local el darrer partit de la temporada, va acabar amb la derrota mes voluminosa de la temporada, l’equip del Pla va imposar per un clar i rotund 5-0.

La primera ocasió va ser a favor de l’Sporting, que no la va saber aprofitar, al minut 9 l’equip del Pla de na Tesa, aconseguia el seu primer gol, l’Sporting va seguir lluitant, quan al minut 31 se va quedar en deu jugador per expulsió de Guerrero, per dues targetes grogues de manera seguida,  i quatre minuts més tard Calafell aconseguia el segon gol del Pla de na Tesa, acabant la primera part amb el resultat de 2-0.

WhatsApp Image 2019-06-02 at 18.02.27

L’onze inicial de la U .E. Pla de na Tesa.

Al sis minuts de la represa,  minut 51, Cañellas marcava el 3-0, ningú s¡’esperava el que va passar en quatre minuts, del 60 al 64, l’arbitra va expulsar en targeta vermella directa a dos jugadors de l’Sporting, al minut 60 Lopez i al minut 64 Martinez, en vuit jugador poca resistència podia donar l’Sporting que encaixava dos gols més, al minut 67 Calafell i al minut 86 De Las Heras, que tancava el marcador i la temporada.

L’Sporting ha quedat finalment a la setena posició de la classificació.

FITXA DEL PARTIT.

U.E.Pla de na Tesa;  Manrique, Fuster, Vives, Ramon, Trapero, Besan, Marquez, Rendon, Calafell, Vidal i Cañellas.

Canvis; minut 68 Navarro per Besan i Ruiz per Calafell, minut 74 Marin per Garica i minut 78 De las Heras per Fuster.

Sporting Sant Marçal; Miguel, Cortez, Gutierrez, Nuñez, Martinez, Moreno, Pino, Alvarez, Ramirez, Guerrero i Orfila.

Canvis; Minut 51 Roger per Orfila, Urquizas per Gutierrez i Lopez per Ramirez, minut  53 Gutierrez per Alvarez.

Gols; 1-0 minut 9 Rendon, 2-0 minut 35 Calafell, 3-0 minut 51 Cañellas, 4-0 minut 67 Calafell, 5-0 minut 86 De Las Heras.

Arbitra; Guillem Deia Pallares, ajudat a les bandes per Angel Ventura Fernandez i José Estevez Fernandez.

Va ensenyar targeta groga als jugadors del Pla de na Tesa,  Besan i Calafell i als jugador del Sporting Guerreo, que va ser expulsat per doble groga, i targeta vermella als jugadors de l’Sporting Lopez i Martinez.

Resultats i classificació final primera regional.