Des 072016
 

sporting-santaponsa-7

 

Victòria dels amateurs amb la seva visita a Valldemossa, per 0-3, que unit a altres resultats es col·loquen només a dos punts de la tercera plaça, que dóna l’ascens a la preferent.

Jornada entre setmana, de la primera regional, i nova victòria dels amateurs, en el seu partit jugat contra el Valldemossa Atlètic, al minut 21 Rogel va aconseguir el 0-1 per l’Sporting i amb aquest resultat va acabar la primera part.

A la segona dos gols més de L’Sporting un de Sanchez i l’altre de Mas, varen establir el definitiu 0-3, i col·locant a l’Sporting a la vuitena posició a dos punts de la tercera plaça, que dóna l’ascens a la preferent.

FITXA DEL PARTIT.

VALLDEMOSSA ATLÈTIC; Arago, Vadell, Creus, Hortal, Marquez, Montserrat, Almeda,  M. Mora, Grcivecic, Hidaldo i Bibiloni.

CANVIS; Minut 62 Entre S. Mora per M. Mora, minut 68 entre Visa per Horatl, minut 75 Paez per Marquez, minut 79 Sintes per Hidaldo, minut 85 Garcia per Vadell.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Martinez, Stoyanof, Martin, Mas, Sanchez, Guerrero, Rogel, Gutierrez i Gori.

CANVIS; Minut 63 Entre Lozano per Martin, minut 75 Ahmed per Gori, minut 78 Santiago per Guerrero, minut 79 Bassa per Rogel.

GOLS; 0-1 minut 21 Rogel, 0-2 minut 64 Sanchez, 0-3  minut 73 Mas.

ÀRBITRA; Leandro Martin Zozoya Ambrossio, ajudat a les bandes per  Yohann Huson Cardoso i Bartolome Abraham Llul.. Va ensenyar targeta groga als jugadors del Valldemossa Atlètic, Hidaldo, Marquez i Bibiloni, i als jugadors de l’sporting, Martinez, Martin Rogel,Mas i Gutierrez.

Resultats i classificació primera regional