Nov 262019
 

Nova derrota dels Amateurs A de primera regional dins Son Caulelles, la setena de la temporada, davant l’Arenal que ocupava la setzena plaça de la taula i només havia guanyat un partit a fora.

Total superioritat de l’equip visitant, que al minut 12 ja comandava en el marcador per 0-1, l’Sporting va empatar quatre minuts més tard gràcies a un gol en pròpia porta d’un jugador visitant, a partir d’aquest moment festival visitant que va arribar al descans amb un clar 1-4 al seu favor.

A la segona part donada la clara avantatge, l’equip visitant va afluixar la marxa i així i tot a cinc minuts del final va arradonir la seva victòria amb un cinquè gol.

Amb aquesta nova derrota l’Sporting ja es troba a deu punts de la dissetena posició que marca els descens.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal; Subirats, Carmona, Cortes, Ghanim, Lozano, Paz de Arruda, Vicens, Saiz, Loor, Ferreira i Alvear.

Canvis; Minut 65 Entre Diallo per Lozano, Alfonso per Vicens i Ribes per Alvear, minut 70 Comas per Ferreira, minut 77 Milojevic per Carmona.

Arenal; Ramis, Diop, Sanchez, Gonzalez, Acevedo, Bolivar, Castaño, Garcia, Abubakari, Simo i Peret.

Canvis; Minut 63 Nang per Peret, minut 57 Aguilo per Castaño, minut 60 Torrres per Abubakari.

Gols; 0-1 minut 12 Abubakari, 1-1 minut 16 Gonzalez en pròpia porta, 1-2 minut 25 Bolivar, 1-3 minut 27 Peret, 1-4 minut 45r Castaño 1-5 minut 85 Torres.

Àrbitre; Francisco Rendon Caeiro, ajudat a es bandes per Pep Toni Guasp Coll i Federico Javier Saiz Villares, va ensenyar targeta groga als jugadors locals, Lozano, Carmona, Paz de Arruda i Lloor i als jugadors del Arenal, Peret, Gonzalez, Bolivar i Torres.

Resultats i classificació Primera Regional.