Mai 232014
 

AlevinsC-Espanya (7)

Els equips alevins “C” i “D”, que militen a la segona regional, aquest proper cap de setmana, juguen el darrer partit del campionat.

Mentre que el “A” de Preferent i el “B” de Primera Regional, encara els mancarà un partit.

Els Alevins “A” de preferent, visiten Son Fuster, per jugar contra el Son Oliva, el partit començarà a les onze i mitja del matí. L’objectiu del nostre equip és mantenir la quarta plaça i no veure superat pel Ramón Llull d’Inca, del qual el separen només dos punts, amb sis amb disputa.

Els Alevins “B” reben el líder de la categoria el At. Manacor “A”, el partit, que es jugarà dins Son Caulelles a partir de les dotze i mitja del migdia. Desafortunadament, el nostre equip ja ha perdut la categoria. Però mereix el suport dels aficionats de l’Sporting.
Els Alevins “C”, juguen el darrer partit de lliga i de la temporada dins Son Caulelles, i reben l’Esporles “A”, a partir de les quatre de l’horabaixa, el nostre representant ha quedat definitivament en la quarta posició.

Els Alevins “D”, també juguen el darrer partit, aquest dins Esporles, contra l’Esporles “B”, el partit començarà a les dotze i mitja del migdia, ara ocupen la novena posició, i segons els resultats d’aquesta darrera jornada, poden pujar fina a la setena posició.