Gen 182016
 
Partit Alevins A - Povlense

Partit Alevins A – Povlense

 

Darrer partit de la primera volta dels Alevins A de Preferent, que rebien el Juventud de Son Oliva, i varen perdre per 2-4.

La visita del Juventud U.D. de Son Oliva, era el darrer partit de la primera volta, i després de tres victòries consecutives, ara dur dues derrotes, la del passat diumenge i aquest d’aquest passat dissabte.

El primer quart, es varen marcar tots els gols que es feren duran la primera part, el primer a marcar fou el Juventud al minut 9, quan el jugador visitant Williams, va transformar un penal en contra de l’Sporting, dos minuts més tard Coleto empatava, 1-1, i tot seguit al minut 12 l’equip visitant tornava a avençar-se amb un segon gol, acabant la primera part amb el resultat d’1-2.

Al primer minut de la segona l’equip de Son Oliva, tornava marcar posant un inquietant 1-3, al darrer quart i quan només havien passat quatre minuts Ramirez, donava esperances a l’Sporting de poder aconseguir algun punt, marcant el 2-3, però a vuit minuts del final el jugador del Juventud Amaya, aconseguia el quart gol de l’equip visitant i significaria el 2-4 final.

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS A; Garau, Riera, Serra, Coleto, Llado, Adelantado i Roibal.

SUPLENTS; Fernandez, Naveiras i Ramirez.

JUVENTUD U. D. SON OLIVA; Morey,Arcila, Dieme, Charro, Terro, Amaya i Williams.

SUPLENTS; Garcia, Georgiev, Piza i Cortes.

GOLS; 0-1 minut 9 Williams de penal, 1-1 minut 11 Coleto, 1-2 minut 12 Amaya, 1-3 minut 31 Dieme, 2-3 minut 49 Ramnirez, 2-4 minut 52 Amaya.

ÀRBITRA; Andres Cadiz Guardiola.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Alevins A Preferent grup A.