Nov 202014
 

AlevinsB-Arenal (4)

Dels quatre equips d’alevins, tres juguen dins Son Caulelles, el “A”, el “C” i el “D”, mentre que el “B” juga dins Petra.

Els Alevins “A” de Preferent, després de la seva gran victòria a Inca, reben dissabte a partir de les tres i mitja de l’horabaixa, el Ferriolense, equip que no ha perdut en els tres darrers partits, es troba al lloc setè amb 11 punts, cinc més que l’Sporting, dirigirà el partit Jonahtan Fernandez Fernandez.

Els Alevins “B”, que militen a la segona regional, grup “C”, es desplaçaran a Petra, per jugar contra l’equip local a partir, de les onze del matí del dissabte, l’equip de Petra, va empatar a punt amb el nostre equip, per tant es juguen la quarta plaça, el partit serà arbitrar per José Miralles Gili.

Els Alevins “C”, juguen dins Son Caulelles, el dissabte al matí a partir de les dotze i mitja del migdia, contra S’Arenal “A”, equip que ha guanyat els tres darrer partits i es trobà a la vuitena posició amb tres punts menys que l’Sporting l’arbitre del partit serà Gonzalo Borreda Gimenez.

Els Alevins “D”, reben a partir de les onze i quart del matí al Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, líder imbatut del grup “H”, on juguen els nostres alevins “B” i “C”, l’equip de Palma ha guanyat tots els seus partits, ha marcat 63 gols i només n’ha encaixat 8, els nostres representants han perdut els tres darrers partits, l’arbitratge serà a càrrec de Gonzalo Borreda Gimenez, que abans haurà dirigit el partit dels alevins “C”.